Seriali 192 - Episodi 31

Seriali 192 34 637 subscribers

Seriali 192, Episodi i Tridhjetë e Një , https://www.facebook.com/seriali192 https://twitter.com/Seriali192 Skenari: Robert Bacaj Regjia: Krenar Belegu

2 Comments

  • Shfni ne min 7.34 kur flet shefi ne tel me shpendin shifet telefoni bardh dhe nuk ka kontaktuar fare

    Reply
  • Qysh Kallxojn Shqiptart Qe Din me Fol Anglisht hahahahah

    Reply

Add Comments